Beneficiile folosirii unui scrub pentru picioare inainte de pedichiura

scrub pentru picioare

Picioarele tale sunt suprasolicitate in fiecare zi. Purtand pantofi cu toc zi de zi, picioarele tale incep sa aiba bataturi, dureri si semne inestetice. Cu toate acestea, poti reda sau preveni cu usurinta sanatatea si frumusetea picioarelor tale, efectuand cate un ritual de scrub o data sau de doua ori pe saptamana. Tratamentul cu scrub pentru picioare nu numai ca este relaxant si benefic pentru sanatate, dar ofera, de asemenea, anumite beneficii importante inainte de pedichiura. 

Inmuierea pielii si indepartarea calusurilor din zona picioarelor

Folosirea unui scrub pentru picioare, inainte de pedichiura, va inmuia pielea si va elimina orice tip de piele tare sau bataturi din talpi si de pe degete. Daca bataturile sau calusurile de pe picioare sunt prea groase, acestea se pot sparge, provocand dureri si neplaceri. Prin folosirea unui scrub pentru picioare, insa, inainte de pedichiura, durerile si iritatiile pot fi prevenite cu succes.

Pielea tare apare in zonele din talpa sau de pe degete, unde oamenii freaca si apasa cel mai mult in timpul mersului. De aceea, pielea din acea zona necesita o atentie suplimentara si protectie, pentru a diminua riscul de aparitie a unor probleme mai grave. Scrubul, insa, trebuie frecat usor, pentru a nu provoca iritatii si inrosire a pielii. 

Scrub de picioare pentru imbunatatirea pedichiurii

Exfolierea picioarelor cu ajutorul unui scrub (solutie abraziva) va inmuia pielea si o va netezi, oferind un ton imbunatatit si estetic al picioarelor. Procesul de exfoliere are, de asemenea, rolul de a elimina orice piele uscata sau fulgi din jurul unghiilor, astfel incat atunci cand aplici oja pe unghii, aceasta sa arate impecabil, fara denivelari sau semne inestetice. 

Daca ai deja pielea neteda si radianta, pedichiura va arata chiar mai bine. Totodata, chiar daca ai o pedichiura frumoasa, daca nu folosesti un scrub pentru picioare, cei din jur vor observa ca ai piele uscata sau chiar crapata in jurul unghiilor. Asadar, nu ezita sa folosesti un tratament de exfoliere a pielii din zona picioarelor, mai ales atunci cand trebuie sa fii prezenta la un eveniment important. 

Exfolierea fecventa este unul dintre cele mai bune secrete pentru mentinerea tineretii si frumusetii pielii. Acest lucru este valabil atat pentru pielea faciala si corporala, cat si pentru pielea din zona picioarelor. Daca folosesti un scrub pentru picioare o data pe saptamana, cu siguranta vei observa o diferenta imbucuratoare la nivelul pielii. 

Pentru a avea o pedichiura frumoasa, trebuie sa ai, inainte de toate, o piele frumoasa, iar pielea frumoasa incepe cu o exfoliere frecventa. 

Daca iti doresti un pachet complet si profesionist de exfoliere + pedichiura de inalta calitate, salonul de frumusete din Bucuresti Nailsbymada iti ofera tratamentul de pedichiura spa, care iti va garanta picioare de diva!

pedichiura spa