Botox pentru par – Tratament 2015 pentru repararea si hidratarea parului

tratament cu botox pentru par

Cum sa-ti dai seama daca ai un par nesanatos:

  • Varfurile firelor de par sunt despicate;
  • Parul tau este greu de pieptanat;
  • Exista exces de sebum pe firele de par;
  • Parul este lipsit de viata;
  • Firele de par sunt foarte uscate.

​Daca prezinti unul dintre semnele de mai sus, inseamna ca este timpul sa cauti un hairstylist profesionist care sa-ti redea sanatatea si stralucirea parului. 

Recent, Kashmir keratin Hair System a introdus pe piata o formula moderna si avansata de reparare si hidratare a parului deteriorat, tratament adoptat si de catre specialistii in hairstyling de la salonul Nailsbymada. Aceasta formula este mai eficienta decat orice produs cosmetic de hidratare a parului existent pe piata la ora actuala.

Scopul tratamentului este de a oferi Botox parului care si-a pierdut aspectul tineresc de-a lungul anilor, fie ca a suferit din cauza daunelor solare, a vantului, a instrumentelor termice de coafare, a vopselei sau a substantelor chimice aplicate. Avand elemente Bio anti incretire, tratamentul cu Botox reformeaza si consolideaza firele de par de la interior la exterior. Mai mult decat atat, Botox-ul face parul mai matasos si ofera stralucire intensa. In urma aplicarii de botox in par, firele nu se mai incretesc si isi mentin supletea chiar si in conditii de umiditate. 

Cum se aplica tratamentul cu Botox pentru par?

Inainte de toate, parul este spalat cu un sampon care are in componenta sare. Apoi, parul trebuie uscat in totalitate. Urmatorul pas consta in impartirea parului in cateva parti (4 sau 5), ca inainte de a fi vopsit. Intr-o seringa, se adauga 20 ml de solutie dintr-o fiola cu Botox. Cei 20 ml de Botox se pun intr-un vas in care se vor amesteca cu 80-120 ml de tratament, pana cand se formeaza o substanta omogena. Tratamentul final se aplica pe firele de par, de la radacina la varfuri. Substanta trebuie sa stea in par timp de 20 de minute, urmand ca parul sa fie uscat in procent de 90%. Dupa aceea, parul este impartit din nou in cateva parti, pentru a fi indreptat cu placa. In final, parului i se aplica un ser si este lasat sa se usuce in mod natural pana la capat. Parul va trebui spalat iarasi, insa de data aceasta cu un sampon fara sare, urmand sa fie uscat cu un feon, de sus in jos. 

Acest tratament nu este doar pentru indreptarea parului. Botox-ul este folosit, in primul rand, pentru a hidrata si a repara firele de par, dar si pentru a oferi volum, stralucire si catifelare. 

tratament cu botox pentru par