Ce culori de unghii sunt potrivite sezonului de iarna

culori de unghii iarna

Culorile de unghii

Aplicarea unei oje de unghii cu stil poate fi o modalitate relativ ieftina de a ramane la moda. Fie ca esti imbracata pentru o noapte in oras, stai in pat in pijama sau lucrezi la birou, oja de unghii iti ofera fler si frumusete, indiferent de situatia sau locul in care te afli. 

Este important pentru fiecare femeie sa se simta frumoasa, eleganta si feminina, iar aplicarea ojei de unghii este un mod foarte usor de a obtine aceste calitati. Fiecare sezon aduce noi tendinte si stiluri de culori diferite pentru ojele de unghii. Mii si mii de culori sunt disponibile si noi nuante devin la moda in fiecare sezon in care intram. Desi exista tendinde de culoare in fiecare sezon, acest lucru nu inseamna neaparat ca trebuie sa ne conformam acestora. Este important ca fiecare femeie sa se simta fericita cu aspectul ei si ar trebui sa aleaga orice culoare o face pe ea sa se simta bine in fiecare moment. 

Anumite culori, cum ar fi rosu, roz si nudurile sunt la moda pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, exista cateva culori de unghii care se potrivesc mai bine sezonului de iarna.

Culori de unghii potrivite sezonului de iarna

Culorile de iarna sunt similare cu cele de toamna, care sunt, de cele mai multe ori, profunde, bogate si cu tonuri inchise. Cu toate acestea, in timpul iernii putem observa si o trecere de la nuantele pamantii la nuante mai colorate. Rosul adanc, verdele, albastrul, luminitele si argintiul stralucitor sunt la moda pe tot parcursul lunilor de iarna. Ojele de unghii stralucitoare si cu sclipici sunt frumoase pe toata durata anului, dar ele sunt deosebit de populare in timpul Craciunului si Anului Nou. Poate pentru ca orice lucru straluceste in aceasta perioada a anului!

Salonul de manichiura Nailsbymada iti asigura cele mai frumoase unghii in perioada sarbatorilor de iarna, oferindu-ti atat calitate, cat si inovatie!