Ce trebuie sa stii despre unghiile cu gel

unghiile cu gel

Mainile frumoase te ajuta sa arati si sa te simti mai feminina, dar si sa faci o impresie de femeie ingrijita si eleganta. Pana acum cativa ani, femeile foloseau unghii acrilice pentru a avea o manichiura lunga si sexy. Desi acestea arata senzational, ele pot fi putin dure cu patul unghiei. Totodata, compusii volatili care se folosesc in unghiile acrilice nu sunt siguri pentru femeile insarcinate. 

Unghiile cu gel sunt o alternativa a unghiilor acrilice, aparuta destul de recent in saloanele de manichiura din Romania. Deoarece sunt mai complicat de aplicat, unghiile cu gel ar trebui puse la un salon specializat. 

Ce beneficii au unghiile cu gel?

Lucrul pe care il apreciaza cel mai mult femeile la unghiile cu gel este ca acestea nu sunt la fel de dure ca unghiile acrilice. Unghiile cu gel sunt mult mai bune si mai blande cu unghiile naturale si pot fi inlaturate destul de usor. Atata timp cat gelul este aplicat in mod corespunzator, patul unghiilor ar trebui sa fie intact atunci cand gelul este inlaturat. 

Aplicarea unghiilor cu gel este inodora si nu necesita adeziv volatil. Astfel, acest tip de manichiura este sigur pentru femeile insarcinate, care nu trebuie sa astepte noua luni pentru a avea unghii perfecte!

Oja folosita in unghiile cu gel dureaza mai mult decat oja aplicata in mod clasic, ceea ce inseamna ca diminueaza vizitele la salonul de manichiura. 

Cel mai important aspect legat de unghiile cu gel este faptul ca acestea arata, pur si simplu, splendid! Acestea au o stralucire naturala si proaspata, care pare mult mai realistica decat cea a unghiilor acrilice. 

Vino si tu la salonul de manichiura din Bucuresti Nailsbymada si bucura-te de beneficiile unghiilor cu gel, pentru a avea o manichiura mai frumoasa, mai stralucitoare si mai rezistenta!

unghiile cu gel bucuresti