Cele mai populare tipuri de tunsori din ziua de azi

cele mai populare tipuri de tunsori din ziua de azi

Iata care sunt cele mai populare tipuri de tunsori din ziua de azi:

Coafuri scurte 2014

Acum putem spune cu usurinta ca vremurile in care covorul rosu era acoperit de dive cu parul lung au apus. In anul 2014, coafurile chic in stil bob scurt, mediu sau lung sunt iarasi la mare cautare. De asemenea, coafurile pixie sunt tot mai des adoptate de catre femeile indraznete. Toamna este sezonul de inceput pentru multe capitole din viata noastra. Asadar, de ce nu ai incepe acest sezon plin de noutati cu o tunsoare noua? Salonul de frumusete Nailsbymada te poate ajuta cu cele mai inovative si spectaculoase tunsori din ultimul an, oferindu-ti, totodata, cele mai bune tratamente de ingrijire a parului si nu numai. 

cele mai populare tunsori din ziua de azi

Coafuri medii 2014

Tunsorile pentru par mediu variaza in functie de sezon si tendinta. Acestea sunt coafurile preferate de vedetele de la Hollywood, care, ori de cate ori doresc ceva atragator, usor si versatil, adopta aceste tunsori cu lungime pana la umar. Fie ca esti la birou, la cafenea sau la un eveniment de gala, intotdeauna vei arata sclipitoare si niciodata nu vei da gres cu o coafura medie. 

Mai mult decat atat, daca doresti o tunsoare medie, ai putea opta pentru o coafura medie stratificata. Aceasta poate arata complicat de intretinut, dar, de fapt, nu este deloc asa. Ai nevoie doar de putina ceara sau spuma si de un uscator de par, iar durata de aranjare a coafurii nu depaseste 5-10 minute. 

Medium-Hairstyles-with-Bangs-Straight-Bob-Haircut-2014

Coafuri lungi 2014

Parul lung poate fi incredibil de versatil; poti sa-l porti drept, cu onduleuri sau cu impletituri. De asemenea, poti sa-l porti prins sus sau sa-i dau o nuanta aparte cu diverse accesorii. 

long-blonde-hairstyles-2014