Celebritati care poarta extensii de par

Beyonce_James_2963860_600

Extensiile de par au parcurs un drum lung in industria hairstyiling-ului, iar calitatea lor s-a imbunatatit din ce in ce mai mult. Cele mai bune extensii de par sunt cele care se potrivesc cu tesatura parului tau si care ofera un aspect natural. Multe celebritati isi imbogatesc podoaba capilara cu ajutorul extensiilor de par, fara a da de banuit faptul ca au apelat la vreun artificiu de acest gen. Acest lucru se datoreaza faptului ca extensiile de par pe care le folosesc sunt de foarte buna calitate, cele mai multe fiind extensii de par cu clipsuri, extensii complete sau peruci, toate din par natural. Iar pentru ca noua podoaba capilara nu arata deloc artificial, publicul este usor de pacalit. 

Iata cateva celebritati care poarta extensii de par si arata fabulos:

Beyonce – Diva internationala a muzicii R&B are, cu siguranta, cele mai bune extensii de par. Acestea par atat de naturale, incat ai putea jura ca podoaba ei capilara este de la mama natura. 

Beyonce-Knowles-Long-Hairstyle-Hair-Extensions

Jennifer Lopez – Jennifer este, de obicei, apreciata pentru gusturile sale bune legate de moda, iar parul ei nu face o exceptie. Nuantele ei aurii sunt la fel de sexy precum trupul ei. Extensiile de par lungi au o textura care intra in armonie cu parul ei natural, iar culoarea pletelor ei se potrivesc perfect cu extensiile din par natural pentru care a optat. 

jennifer-lopez-hairstyle-267x371

Kim Kardashian – Fie ca o urasti sau o iubesti, trebuie sa admiti faptul ca frumoasa si controversata vedeta are un par sclipitor si asta datorita extensiilor de par cu clipsuri pe care le poarta. Kim Kardashian arata cel mai bine atunci cand parul ei are o culoare de un ciocolatiu profund, pentru ca se potriveste foarte bine cu trasaturile ei faciale. In cazul ei, extensiile de par joaca un rol esential pentru a avea un aspect fizic impecabil, deoarece ii ofera volum si stralucire parului natural. 

kim-kardashian-hair-extensions-id7d0h3b

Megan Fox – Megan ar arata grozav si cu par si fara par. Extensiile de par pentru care a optat sunt foarte bogate, lungi si ii contureaza bine caracteristicile faciale. 

megan-fox-hair

Rihanna –  Rihanna nu este intotdeauna in carti bune atunci cand vine vorba de exensii de par. Cu toate acestea, atunci cand poarta extensii, arata senzational. 

rihanna-red-hair-extensions

Salonul de frumusete Nailsbymada ofera servicii de inalta calitate in hairstyling, avand pachete de extensii de par cu clipsuri si extensii de par cusute.