Culori de unghii in trend in anul 2015

culori de unghii 2015

Daca vrei sa fii in trend si sa ai o manichiura la moda in anul 2015, ar trebui sa stii ca anul acesta se poarta, in general, unghiile in nuante de nuduri bogate, albastru marin, auriu excentric, rosu profund si purpuriu. Dupa un sezon insorit de culori radiante portocalii, roz aprins si modele in mai multe culori, pasionatii de manichiura vor fi probabil foarte incantati sa fie la curent cu noile culori de unghii ce se cer in anul 2015. 

Iata care sunt principalele culori de unghii in trend in anul 2015:

Manichiura in culori aurii

Modelele in culori aurii ies mereu in evidenta si sunt adorate de toata lumea. Aceste tipuri de nuante pentru unghii vor fi intotdeauna un semn de clasa superioara si lux. Pentru tendintele in manichiura 2015, stylistii recomanda sa nu se aleaga doar nuantele aurii, insa sa se opteze pentru aceste culori unice din cand in cand, mai ales in zilele insorite. 

Unghii colorate in albastru marin

Oja de unghii in nuanta albastru marin este intotdeauna placuta, clasica si sofisticata, chiar daca nu este utilizata pe scara larga. 

Culori de unghii nud

Acestea nu se poarta numai in lunile de primavara sau vara, ci in toata perioada anului, fiind, de fapt, niste nuante care nu se demodeaza niciodata. Pentru un plus de stralucire, se recomanda aplicarea unui strat superior de lac de unghii transparent peste nuanta de baza. Daca ai unghiile bine intretinute si ingrijite, orice nuanta de nud va arata impecabil pe unghiile tale. 

Unghii in nuante purpurii

Indiferent ca alegi o nuanta profunda de purpuriu sau nuanta bomboanei, violetul ar fi, cu siguranta, o schimbare binevenita pentru unghiile tale, oferindu-ti un aspect elegant si frumos. 

culori de unghii in anul 2015