De ce ar trebui sa ai unghii cu gel UV

unghii cu gel UV

Daca iti place sa ai unghii cu un aspect uimitor de frumos, natural si usor de mentinut sau daca urasti aspectul fals al unghiilor ingalbenite si degradate, atunci ar trebui sa ai unghii cu gel UV. De asemenea, daca doresti ca propriile unghii naturale sa fie mai durabile si mai puternice si daca vrei ca acestea sa fie simplu de intretinut, fara sa-si piarda frumusetea si eleganta, atunci ar trebui sa incerci un set de unghii cu gel UV, aplicate de un manichiurist profesionist. 

Gelurile UV sunt un tip de accesoriu de unghii false, dar ele nu afecteaza asa de mult unghiile naturale, precum o fac celelalte tipuri de unghii artificiale. Gelurile UV nu ingalbenesc unghiile naturale, nu le degradeaza sanatatea si nu le ofera un miros neplacut. Unghiile cu gel nu dureaza la fel de mult ca unghiile acrilice si trebuie ingrijite mai des, dar ele ofera un aspect de naturalete si un luciu ridicat unghiilor naturale, fiind, totodata, extrem de elegante. Gelurile UV pot fi, de asemenea, consolidate cu fibra de sticla. 

Unghiile cu gel vin intr-o gama vasta de nume de marca, tipuri si stiluri, existand cateva deosebiri importante intre acestea. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere este faptul ca exista patru tipuri de unghii cu gel, cu intarire UV si cu intarire fara UV. 

Exista doua tipuri de unghii cu gel UV, primul tip de unghii fiind aproape imposibil de inlocuit, acestea fiind unghiile standard cu gel UV, iar al doilea tip sunt si ele destul de greu de eliminat, dar acestea nu au nevoie sa creasca complet pentru a putea fi indepartate. 

Daca iti doresti unghii perfecte, stralucitoare si cu un aspect natural, achizitioneaza si tu un set de unghii cu gel UV de la salonul de manichiura Nailsbymada!

unghii cu gel UV