Multele servicii pe care le ofera un salon de manichiura

salon de manichiura

In ziua de azi, un salon de manichiura iti ofera o multime de servicii de imbunatatire si intretinere a sanatatii si frumusetii unghiilor, pe langa cele de baza. Atunci cand esti in cautarea unui salon de frumusete, trebuie sa tii cont de serviciile de care ai nevoie. In cazul in care salonul de unghii ofera doar servicii de manichiura si nimic altceva, atunci ar trebui sa cauti si in alta parte. Daca ai nevoie atat de manichiura cat si de pedichiura, atunci ar trebui sa gasesti un salon care sa iti satisfaca ambele servicii. 

Mai mult decat atat, in ultimul timp, manichiura a devenit o adevarata arta, putand fi efectuata prin proceduri destul de dificile. Este foarte important ca salonul de unghii pe care il alegi sa foloseasca cele mai noi tendinte din manichiura din ultimii ani si sa iti ofere o gama variata de servicii pre-planificate. Astfel, poti alege manichiura clasica, manichiura spa, manichiura french, manichiura cu unghii false cu gel + UV, manichiura pe unghii naturale cu geluri specifice, manichiura cu oja permanenta, french pe gel sau unghii false, manichiura cu strasuri, manichiura cu model 3D Acril si, totodata, intretinerea tuturor acestor tipuri de manichiura. 

salon de manichiura

Daca nu ai pretentii sau prea multe idei, salonul de unghii iti poate oferi, totusi, cel putin o manichiura clasica, de rutina. O manichiura, de obicei, incepe cu un masaj al mainilor, cu un anumit tip de lotiune hidratanta. Calitatea lotiunii este un factor esential in a obtine niste unghii sanatoase si frumoase. De asemenea, un salon de unghii bun va lua masuri adecvate pentru a se asigura ca clientul este complet multumit de serviciile oferite. In afara de masajul de inceput, manichiurista va elimina in mod obligatoriu urmele vechiului lac de unghii, va taia cuticulele, va aplica un ulei de cuticule si va aplica noua oja. Arta unghiilor este ceva foarte la moda in ziua de azi, atat in Romania cat si in majoritatea tarilor ale lumii. Luand in considerare preferintele clientilor, aceasta arta poate fi realizata pentru orice tip de eveniment. 

salon de manichiura

In mod similar, pedichiura este realizata asemenea manichiurii, incepand cu inmuierea si curatarea picioarelor intr-un castron igienizat. Orice urma veche de lac de unghii este apoi eliminata, urmand taierea cuticulelor si aplicarea de ulei special. Pielea anormala din zona picioarelor este eliminata cu ajutorul unei solutii abrazive. De cele mai multe ori, pedichiurista va realiza si un masaj al gleznelor pentru relaxare, sfarsind prin aplicarea lacului de unghii. 

pedichiura spa