Oferta: Masaj reflexoterapie + relaxare + anticelulitic – 50 de minute – 3o Lei (10 sedinte – 250 Lei)

footmassage

Saptamana aceasta, salonul de frumusete Nailsbymada iti ofera un pachet promotional cu un cost de doar 30 de lei si cu o durata de 50 de minute, care include:

  • masaj reflexoterapie;
  • masaj relaxare;
  • masaj anticelulitic.

De asemenea, daca iti doresti sa repeti acest tratament, pentru a avea rezultate ideale, un confort maxim si un corp armonios, Nailsbymada iti propune pachetul de 10 sedinte de masaj de reflexoterapie, relaxare si anticelulitic, la un pret de doar 250 Lei!

Masajul de reflexoterapie este o abilitate mai veche, bazata pe aplicarea unei presiuni pe punctele de reflexe din zona picioarelor si a mainilor, care sunt asociate cu anumite organe ale corpului si are ca scop imbunatatirea functiilor organismului. 

Harta intregului corp omenesc este prezenta pe picioare si maini, astfel incat piciorul stang corespunde cu partea stanga a corpului, iar piciorul drept face legatura cu partea dreapta a corpului. 

masaj relaxareMasajul de relaxare ofera nenumarate beneficii pentru organism, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic. Prin aplicarea unei presiuni usoare, terapeutul calmeaza sistemul nervos al pacientului, promoveaza un sentiment de bunastare, imbunatateste circulatia sangelui, stimuleaza sistemul limfatic al organismului, elibereaza tensiunea acumulata in musculatura si accelereaza procesul de detoxifiere. 

Masajul anticelulitic este o solutie foarte eficienta pentru inlaturarea aspectului neplacut de coaja de portocala al pielii, restabilind, totodata, circulatia sanguina corecta. Mai mult decat atat, masajul anticelulitic ofera si alte beneficii pentru corp, cum ar fi: stimularea arteriala si a fluxului de sange venos, eliminarea toxinelor din organism, reducerea circumferintei corpului si imbunatatirea aspectului pielii. 

Profita de super-oferta Nailsbymada!

Masaj reflexoterapie + relaxare + anticelulitic – 30 de Lei!

10 Sedinte masaj – 250 de Lei!