Oferta Nailsbymada: Pedichiura OPI sau ORLY + Epilat lung + Spalat + Tratament + Coafat = 70 Lei ( ATENTIE: Oferta valabila doar pana in 14 Februarie!!!)

AZBiltmorePedicure

Saptamana aceasta, salonul de frumusete Nailsbymada lanseaza o oferta incredibila pentru un tratament total de infrumusetare, care acopera fiecare aspect urmarit de o femeie: ingrijirea parului, ingrijirea unghiilor si indepartarea parului de pe corp.

Oferta Nailsbymada:

 

Pedichiura OPI sau ORLY+ Epilat lung + Spalat + Tratament + Coafat= 70 lei

Pedichiura OPI reprezinta un tratament spa complex pentru picioare, care urmareste curatarea, hidratarea si reinnoirea celulelor pielii si unghiilor. Pedichiura OPI include aplicarea mai multor produse spa, printre care: un gel antiseptic purificator pentru eliminarea rezidurilor, detoxifierea pielii si albirea unghiilor cu ajutorul cristalelor detoxifiante cu saruri minerale si magneziu, hidratarea zonelor uscate cu ajutorul unei creme bogate si aplicarea unui masaj de relaxare si reflexoterapie cu lotiuni pe baza de plante. 

Pedichiura ORLY este, de asemenea, un tratament spa pentru picioare, care are la baza aplicarea unor ingrediente naturale din ceai verde japonez si alge, pentru hidratarea pielii, eliminarea celulelor moarte si pentru reconditionarea tesuturilor. 

Iar epilatul lung este, cu siguranta, ideal pentru inceputul calduros de vara, cand abia asteptam sa invadam piscinele si plajele de la mare, etalandu-ne trupurile impecabile si lipsite de par inestetic. 

De asemenea, in timpul verii, parul devine putin mai sensibil din cauza expunerii indelungate la razele ultraviolete, asadar, un tratament complet, de spalat, tratament si coafat, cu produse profesionale aplicate de catre specialistii in hairstyling de la salonul Nailsbymada ar fi cu siguranta unul binevenit!

Vino la salonul Nailsbymada si profita de aceasta super-oferta!

GETTY_H_101812_HairSalon