Oferta Nailsbymada: Spalat + Tratament Hidratare + Coafat Perie / Placa pentru Par Mediu = 35 Lei

oferta tratament par

In aceasta saptamana, salonul de frumusete Nailsbymada lanseaza o oferta de nerefuzat pentru tratarea parului uscat, deteriorat sau deshidratat. Daca parul tau este intr-o stare buna si nu prezinta semne de deteriorare, tratamentul de hidratare iti va ajuta firele de par sa previna semnele de deshidratare, prin hranirea acestuia cu proteine si vitamine esentiale. 

Nu rata oferta:

 

Spalat + Tratament Hidratare + Coafat Perie / Placa pentru Par Mediu = 35 Lei

Profita Acum!

Tratamentele de hidratare si reparare a parului se recomanda oricarui tip de par, garantand rezultate uimitoare de hranire, stralucire si fortificare! Mai mult decat atat, daca doresti sa iti mentii parul sanatos cat mai mult timp, este recomandat sa apelezi la tratamentele de hidratare a parului o data la 1-2 luni, iar daca parul tau este deteriorat, afectat din cauza produselor chimice folosite, sensibil sau foarte uscat, acest tratament se recomanda a fi aplicat o data pe saptamana, timp de 2-3 luni!

3Spalatul profesional al parului, efectuat de specialistii de la Nailsbymada iti vor curata scalpul si firele de par, oferind prospetime si nutritie intregii podoabe capilare, datorita produselor de cea mai buna calitate folosite in acest proces! 

Coafatul parului cu ajutorul perii rotative sau cu placa de par profesionala iti vor salva din timpul pe care-l aloci aranjandu-ti parul acasa si iti va ridica increderea in tine pentru intreaga zi!