Oferta Nailsbymada: Tuns pensionar = 15 Lei!

tuns pensionar

Saptamana aceasta, salonul de frumusete Nailsbymada lanseaza super-oferta pentru doamnele, domnisoarele si domnii aflati la pensie! Ei au acum ocazia de a beneficia de o tunsoare de orice fel, la un pret foarte mic, de doar 15 Lei!!! 

Tunsul profesionist la salonul Nailsbymada poate fi o experienta grozava pentru tine!

Trebuie doar sa fii pozitiv si sa-ti lasi parul pe mana celor mai buni experti! Chiar daca esti la o varsta inaintata, tineretea poate fi mereu in zambetul, inima si, de ce nu, in aspectul tau fizic! Daca esti ingrijit si ai un look vibrant, semnele anilor de batranete vor sta departe de tine! 

Trebuie sa te gandesti la viitorul tau! Poate nu esti foarte tanar, insa esti o persoana superba din toate punctele de vedere, iar o tunsoare tinereasca iti poate oferi un aspect cu adevarat proaspat si cuceritor!

Copiii tai vor fi fericiti, deoarece au un parinte modern, iar tu vei fi mandru pentru ca toata lumea se va uita la tine cu alti ochi! 

Asadar, nu ezita sa profiti de super-oferta la salonul de frumusete Nailsbymada si obtine o tunsoare moderna la un pret uimitor de mic!

Tuns pensionar = 15 Lei

Short-gray-haircuts-older-women