Oferta Nailsbymada: Vopsit + Spalat+ Tratament + Hidratare cu Vopsea Londa (70 Lei) par Scurt, (85 Lei) par Mediu si (100 Lei) par Lung

beautiful-hair2

Saptamana aceasta, salonul de frumusete Nailsbymada lanseaza oferta:

Vopsit + Spalat + Tratament + Hidratare cu vopsea Londa (70 Lei) par Scurt, (85 Lei) par Mediu si (100 Lei) par Lung!!!

Acum este momentul sa faci o schimbare in aspectul tau fizic. Si ce este mai usor si mai placut decat o schimbare a aspectului parului tau? Expertii de la Nailsbymada stiu ce este mai bine pentru tine si iti ofera un tratament complet pentru imbunatatirea podoabei capilare, ce include vopsit, spalat, tratament si hidratare cu produse din gama Londa! 

Cele mai multe femei din ziua de azi isi vopsesc parul pentru a arata mai bine, mai tinere si mai atractive. Insa pentru a ajunge la cele mai bune rezultate, cel mai indicat este sa aplici acest tratament intr-un salon specializat, unde expertii in hairstyling sunt calificati in acest domeniu, folosesc produse profesionale de cea mai buna calitate si, de asemenea, iti pot oferi cele mai bune sfaturi! 

Asadar, de ce sa nu profiti de oferta si sa nu optezi pentru un tratament complet de infrumusetare a parului la salonul Nailsbymada?

51a3e981f372555716