Secrete de frumusete din randul femeilor din India

secrete de frumusete India

Femeile din India pastreaza secrete de frumusete valoroase, mostenite din generatie in generatie, care le ajuta sa-si pastreze pielea si parul intr-un mod sanatos si radiant. Desi practicile lor legate de pastrarea frumusetii sunt realizate prin metode antice, acestea functioneaza cu adevarat. De regula, femeile din India au o piele fara cusur, indiferent de varsta pe care o au, iar parul lor este mereu bogat si voluminos, pana la perioada batranetii. Cele mai multe dintre aceste secrete de frumusete indiene sunt naturale, acesta fiind un mare plus pentru sanatate. 

Uleiul de cocos pentru par si piele

Acesta este, probabil, cel mai cunoscut secret de frumusete folosit vreodata de catre femei pentru ingrijirea pielii si parului. Uleiul de cocos este un balsam excelent, care mentine umezeala la nivelul texturii, astfel incat aceasta sa arate radianta cat mai mult timp. De asemenea, uleiul de cocos are un efect de racire fantastic pentru scalp. Daca nu iti place sa folosesti crema hidratanta pentru piele, poti inlocui acest produs cu uleiul de cocos, asemenea femeilor din India, care arata la 50 de ani precum la varsta de 30 de ani. 

images

Planta Diyahawariya pentru ingrijirea parului

Aceasta este o planta frecvent intalnita in Asia de Sud. Numele ei stiintific este Blyxa aubertii si seamana cu niste fire lungi de par, fiind folosite de catre femeile din India pentru a obtine sampon de curatare a parului. Pe langa faptul ca plantele Diyahawariya au calitatea de a curata scalpul in mod eficient, acestea au si marele beneficiu de accelerare a cresterii firelor de par. 

Sucul de lamaie pentru scalp, par si piele

Acesta este unul dintre marile secrete de frumusete folosite de catre femeile indiene care doresc sa trateze matreata. Matreata este o afectiune serioasa a scalpului care poate duce la pierderea parului si la aparitia mai multor probleme ale pielii. Aplicarea sucului de lamaie pe scalp, insa, alunga matreata, trateaza ciuperca ce provoaca aparitia acestei afectiuni si mentine parul sanatos si stralucitor. Daca ai probleme cu pielea, poti obtine efecte imbucuratoare folosind sucul de lamaie, care are calitatea de a hidrata, regenera si improspata tesuturile pielii, fiind un remediu excelent de tratare a cicatricilor. 

gallery_big_lemon_juice_for_hair_lightening