Top 10 motive sa te epilezi cu ceara in loc sa te razi cu lama

epilare cu ceara la salon

Te-ai saturat sa te tot razi cu lama, nu ai timp suficient pentru a te rade in fiecare zi sau suferi de iritatii ale pielii cauzate de lama de ras? Ei bine, poate ca este timpul sa incerci epilarea cu ceara! 

Datorita multiplelor beneficii pe care le ofera epilarea cu ceara, tot mai multi oameni apeleaza la aceasta metoda de eliminare a parului nedorit. 

Iata 10 motive sa te epilezi cu ceara in loc sa te razi cu lama:

  1. Rezultatele epilarii cu ceara dureaza mai mult decat efectele pe care le ofera lama de ras, deoarece ceara epilatoare actioneaza prin smulgerea de la radacina a firului de par.
  2. In urma epilarii cu ceara nu pot aparea taieturi, iritatii sau cicatrici. De aceea, persoanele cu piele sensibila la modificarile de culoare ar trebui sa elimine parul nedorit de pe corp cu ajutorul metodei de epilare cu ceara. 
  3. Lama de ras poate provoca diferite eruptii pe pielea sensibila.
  4. In cazul majoritatii persoanelor, in urma epilarii cu ceara, parul creste mult mai lent si mai fin.
  5. In urma epilarii cu ceara, pielea ramane fina si catifelata, deoarece parul este tras de la radacina.
  6. Rasul cu lama poate provoca crestere excesiva a parului pe corp. In plus, daca acest procedeu nu mai este realizat in fiecare zi, pielea devine dura si abraziva, neplacuta la atingere.
  7. Ceara epilatoare face pielea mai fina, fara a avea senzatii de mancarime, tocmai datorita faptului ca parul o sa creasca mult mai lent, mai fin si mai rar.
  8. Contrar credintei populare, epilarea cu ceara nu este intotdeauna dureroasa. Daca se face in mod corect, aceasta nu provoaca aproape deloc durere.
  9. Epilarea cu ceara este rapida si convenabila si, datorita rezultatelor durabile pe care le ofera, trebuie efectuata doar o data pe luna, spre deosebire de rasul cu lama care trebuie realizat in fiecare zi.
  10. In timpul epilarii cu ceara, pielea este mai putin sensibila la iritatii. De asemenea, roseata, umflaturile cauzate de ras si parul crescut sub piele nu apar in cazul epilarii cu ceara.

epilarea cu ceara